Gość jaceksc Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Witam Może ktoś miał styczność z taką produkcją ? Jest taniej od kyb i ma gwarancję na 3 lata czyli rok dłużej jak kyb. Warto? czy odpuścić sobie i wziąć sprawdzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 hmm nk w sumie nieslyszalem no ale ja jeszcze niewymienialem i nieszukałem amorów ,ale chyba lepiej sprawdzone , zresztą wybór należy do ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEBCIO17 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Ja mam takie amorki na tyle i moim zdaniem sa oki przez pierwszy rok byly tak twarde ze golf ze sportową zawiecha niczym sie nie róznił teraz maja 2 lata i jakos troszeczke sie wyrobiły choc i tak sa bardzo twarde w porównaniu do zawieszenia u innych aut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.