Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

zalany??:(

Gość B_E_R_E_K

Rekomendowane odpowiedzi

witam moj tata ma sunny ktory chyba byl zalany albo auto nigdy nie widzialo zimy... kupil go 5 lat temu od 2 wlasciciela po 1szej zimie podloga do roboty bo wyszly dziury w progach itd itp w tym roku zaczelko sie robic mokro w bagazniku i co sie okazalo ze nadkoli praiwe nie ma! blacharz jak to rozebral to sie zalamal :( wyspawal te nadkola i co sie w trakcie jeszcze okazalo to wlewka od paliwa jest do wymiany bo byla calkowicie zgnita i zamiast 1 rury byly 2 kawalki dobrze ze auto jest na LPG i benzyne mu sie leje raz na rok pelny bak... Moim zdaniem auto bylo zalane albo nigdy nie widzialo zimy bo jak go kupowalismy to konserwacja itd wszystko oryginalne nie ruszane itd no idealnie wygladal obstunkany opukany itd itd! a tu po roku wyszly jaja a teraz to juz nawet nie mowie:/ PS jesli chodzi o reszte tzn zawieszenie silnik hamulce ideal:D pozdrawiam i piszcie co o tym sadzicie!

Mógł być istotnie zalany, garażowany i nie jeżdżony zimą. Albo po prostu garażowany w wilgotnym garzażu i nie jeżdzony zimą... teraz nie dojdziesz.

Co do nadkoli to typowa przypadłość w Sunnym. Prędzej czy póżniej każdego posiadacza Sunnego (przynajmniej N14) to czeka (nowe nadkola u blacharza, koszt ok. 1000 zł w Trójmieście).

pozdr.,

albo stal w garazu z kanalem do ktorego woda wchodzila, na dzialce u sasiada iles lat temu trzymal tak duzego fiata, zostalo z niego pruchno od spodu

Pablo on pisze o sunnym ktorego ma jego tata :) a on ma zapewne primere :)

pozdro

wow 1000 zl:/ to mi sie fuksnelo hehe mam to wyspawane za 200 zl! jesli chodzi o model to n14 1.6 rok 1992. Pablo nie pomylilo mi sie:p tak jak hermoll pisze ja mam primke a tata ma sunny:D pozdrawiam ps a sa moze jakies miejsca w aucie po ktorych mona poznac ze auto napewno bylo zalane??

[ Dodano: Pią 13 Kwi, 2007 14:29 ]

pablo jesli chodzi o spoty to z mila checia:D i dziekuje za zaproszenie! planuje sie wlasnie wybrac ale poki co mam malo czasu://// i nie wiem kiedy uda mi sie wyrwac:/ a moze jakis spot zrobimy na wyrazowie kolo czestochowy?? sam kubica sie tam uczyl jezdzic:p

Gość johny_fellow

U mnie w 100NX'ie kielichy nadkoli też były zgnite w cholerę ale w tym modelu to norma.

Za naprawę zapłaciłem 500zł ale teraz bynajmniej kielichy mam jak nowe :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...