Gość kiubik Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Jeżeli ma ktoś nie dziłający silnik tylniej wycieraczki moge doradzić jak samemu to zrobić ja mam dwa silniki na sprzedaż jakby ktoś chciał wiadomo po liftingu ale w 100% działające ale to ładnie spolszczyłem Pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kizak-k2 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Wiec jesli nie sprawia to tobie problemu,to opisz to .A zainteresowani tym tematem napewno Tobie podziekuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość walut Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 No kolego zapraszamy do pdzaielenia się wiedzą. To forum to nie sklepik. Korzystasz to sam daj skorzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maztito Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 ja właśnie mam padnięty silniczek tylnej wycieraczki, więc bardzo chętnie bym skorzystał ze wskazówek jak się do niego dobrać, już raz go wymontowałem, ale niestety obudowa silniczka jest zanitowana i nie wiem co z tym dalej robić pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kizak-k2 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Z tą podpowiedzią jak uratować ten silnik wycieraczki- to jak będzie :/ . A może to była podpucha???? :< :> .Bo jak dałeś propozycje to brnij do końca .( idź na całość) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiubik Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 A wiec powiem jedyny problem niedziałających silniczków to zatarte szczotki silniczka wystarczy je sobie dorobić lub kupić w sklepie elektryczno elektronicznym i kosztem praktycznie małym można naprawić samemu jak co to mam dwa na sprzedaż 100% sprawne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.