Gość bmk Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Witam, Mam być może proste pytanie, ale nie mogę tego namierzyć, mianowicie czy przednie tarcze w k11 są różne w wersji z abs-em i bez? Bo z tego co widzę to przód jest taki sam, za to wersji tyłu jest sporo (sam mam tarcze i ABS). Chciałbym się upewnić przed kupnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 zmierz swoją i szukaj takiej od ABS-u są rózne przeguby. 93-00 wg JC 234x45x12x4mm 00.07- wg JC 238x47x18x4mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Mam Micre z 2001 i z przodu mam 234x45x12x4mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bmk Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 No więc mam z przodu również 234x45x12x4, jak z tego wynika wersja ABS rózni się tylko tyłem. Dzięki, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeswirus Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 jeśłi kupisz tarcze Lucas - TRW to napewno kupisz właściwe bo są one stosowane w oryginale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość davenam Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Polecam ci tarcze Brembo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 davenam co mi mozesz wiecej powiedziec o tych tarczach?gdzie kupowałes i ile płaciłes?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość davenam Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 davenam co mi mozesz wiecej powiedziec o tych tarczach?gdzie kupowałes i ile płaciłes?? Nie pamietam juz gdzie kupowalem - ale cos mi sie kojarzy ze znalazlem na allegro , podalem model i kupilem wlasnie tam. (cena okolo 200zl za komplet) To juz drugi raz jak zmienilem w aucie tarcze na brembo - nie dlatego ze musialem, ale dlatego ze chcialem (wczesniej mialem Seicento od nowosci z salonu i tez zmienilem na brembo). Mimo ze nie sa nacinane (te sa duzo drozsze) to o niebo lepiej hamuja niz zwykle, do tego zawsze polecam ci klocki ferrodo. Bez watpienia zauwazysz ogromna roznice - a takie male autka jak seicento i micra praktycznie staja w miejscu na takim zestawie. Oczywiscie dochodzi jeszcze do tego taki plus ze absolutnie nie ma zadnego piszczenia przy hamowaniu - hamulce pracuja bardzo efektownie i cichutko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 To już od dawna na forum ludzie piszą, że najlepszy zestaw hamulcowy to tarcze BREMBO i klocki FERODO Premier. Jak ktoś ma więcej hajsu to może też zainwestować w klocki i tarcze EBC Green stuff albo tarcze Zimermann z klockami EBC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 klocki premier oraz płyn ferodo przetestowałem i nie moge narzekac,ale konczą mi sie tarcze ,dzis sie dogadałem z gosciem i za tarcze brembo+ klocki ferodo 300zł mi zaspiewał,wiec nie jest to chyba wygorowana cena,zastanawiam sie własnie czy nie zakupic klocka green stuf jak mowi johny_fellow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość davenam Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 klocki premier oraz płyn ferodo przetestowałem i nie moge narzekac,ale konczą mi sie tarcze ,dzis sie dogadałem z gosciem i za tarcze brembo+ klocki ferodo 300zł mi zaspiewał,wiec nie jest to chyba wygorowana cena,zastanawiam sie własnie czy nie zakupic klocka green stuf jak mowi johny_fellow na allegro znajdziesz taniej za ten zestaw. nie powienienes zaplacic wiecej jak 230zl nacinane tarcze ciezko znalezc bo malo jaka firma robi pod micre, a jesli jest jakas pasujaca to dosc droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 znalazłem komplet u kolesia za 268+przesyłka:) moze ma ktos namiary na sklep internetowy gdzie jest jeszcze taniej:) heh a moze za duzo wymagam?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 znalazłem komplet u kolesia za 268+przesyłka:) moze ma ktos namiary na sklep internetowy gdzie jest jeszcze taniej:) heh a moze za duzo wymagam?!? A do czego konkretnie szukasz ?Zestaw klocki FERODO i tarczce BREMBO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 yes,tarcze brembo (08.5691.10 )oraz klocki ferodo premier (FDB859) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 yes,tarcze brembo (08.5691.10 )oraz klocki ferodo premier (FDB859) 08.5691.10 - > 90 zł/szt FDB859 - > 80 zł komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterix Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 yes,tarcze brembo (08.5691.10 )oraz klocki ferodo premier (FDB859) i jak?tarcze zakupione?założone i już zjechane? jak się spisują?bo myślę sobie: juz czas dla mnie na taki zestaw....jakie Wasze opinie o tym zestawie? cena się nie zmieniła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 yes,tarcze brembo (08.5691.10 )oraz klocki ferodo premier (FDB859) i jak?tarcze zakupione?założone i już zjechane? jak się spisują?bo myślę sobie: juz czas dla mnie na taki zestaw....jakie Wasze opinie o tym zestawie? cena się nie zmieniła? Cena bez zmian: 08.5691.10 - > 90 zł/szt FDB859 - > 80 zł komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterix Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 łoł...mega szybka odpowiedź :one: a jak wrażenia użytkowników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 łoł...mega szybka odpowiedź :one: a jak wrażenia użytkowników? Ja mogę powiedzieć jak wrażenia sprzedawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterix Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 tak dobrze się sprzedaje? ile miałbym zapłacić za komplet+przesyłka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 tak dobrze się sprzedaje? ile miałbym zapłacić za komplet+przesyłka? Cena: 08.5691.10 - > 90 zł/szt FDB859 - > 80 zł komplet Licząc szybko: 180 + 80 + 23 zł za przesyłkę kurierem (płatne przy odbiorze) = 283 zł i masz komplecik pod drzwiami.Tak na marginesie to kliknij sobie na link w opisie... I I I I V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterix Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 http://www.allegro.pl/item299484004_tarcze...ra_k11_92_.html licząc szybko...260+23= 283 co kolega na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 http://www.allegro.pl/item299484004_tarcze...ra_k11_92_.htmllicząc szybko...260+23= 283 co kolega na to? ..no to kolega trafił dobrze .Serdecznie zapraszam do zakupu w firmie V-CAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 w sumie nikt tu nie stwierdził w tym temacie konkretnie że tarcze i klocki do K11 są takie same dla wersji bez jak i z ABS Nie, że wygląda na to ale jest tak na 100 % a tył wiadomo, że się rożni bo tylko micry z ABSem mają tarcze z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterix Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 ABT, o czym piszesz bo nie rozumiem :?: ja mam bez ABS...tzn, ze mam inne tarcze jak te micry z ABS? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi