Gość medor Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 KOCHANA ALMERKA dzisiaj rano 5.20 ruszylem do Zielonej Góry dystanas dokladnie 186 km ...bylem na miejscu 7.19 .....Nie chce sie chwalic ale srednia nigdy w zyciu mi taka nie wyszla i to nie zeby jechac na wariackich papierach Momentami grzalem bo mialem CB....Droga powrotna 2 godz 7 minut....przejechanych 415 km ..na stacji paliw myslalem ze spalila fulll Okazlo się ze weszło 34,89 i sie przelewało .....Wiec zmieniam zdanie i kochana ta moja Almerka Chcialbym ja sprawdzic przy grzecznej jezdzie ale mysle, ze tego mi sie nie uda :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Nie tankuj, zeby sie przelewalo, tylko do pierwszego odbicia. W taka pogode (u mnie jest 26 stopni) slyszalem ze auto moze wybuchnac, bo gazy nie maja gdzie sie zbierac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medor Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 o qwa wiec musze troche polatac jeszcze dobrze, ze mowisz :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Do zabezpieczenia przed wybuchem jest odpowietrzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Do zabezpieczenia przed wybuchem jest odpowietrzenie. Nie znam sie na tym, ale tak powiedzial znajomy ze stacji kontroli pojazdow.... Poza tym otwierajac bak slychac, ze powietrze bylo zassane, wiec cos w tym musi byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rskorup1 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 ZAWóR ODPOWIETRZAJąCY DZIAłA W JEDNą STRONę . N :one: IE WPUSZCZA POWIETRZA DO śRODKA!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.