Gość maniek129 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Witam, mam primere cd20 z 96 r. jakie jest jej zużycie paliwa średnio na 100 km. żrobiłem na całym zbiorniku ok. 700 km, jazda prawie w miejscu i spokojna. Jak myślicie to dużo czy mało. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciek1 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 ja swoim robię 900 i jeszcze się chlupocze z 5L, ale ty może dużo po mieście chasasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek129 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Mieszkam na wsi i Jeżdże do pracy jakieś 19 km. tam i z powrotem, praktycznie nie mam jazdy w trasie można powiedzieć że to jest taka jazda jak po mieśćie, no i jeszcze wszystko sprawdzałem tz. czy sie włancza wentylator od chłodnicy itp. auto chodziło na wolnych obrotach dosyć długo. Jestem w posiadaniu auta dopiero 3 tygodnie i dlatego tak raz zapalam i gasze. zobacze jak już tylko będe jeżdżił czy zrobie coś więcej. Ile powinna palić max. tz. na trasie, w miejscu i średnie zużycie?? Dziękuje za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B_E_R_E_K Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 moja Primka na 100 zje sobie 10 do 11 gazu po miescie w trasie napewno mniej ale nie sprawdzalem jeszcze:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matt28 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Witam Na poczatek proponuje skorzystac z wyszukiwarki. Tutaj SREDNIE ZUZYCIE PALIWA masz bardzo obszerny watek na ten temat. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiedziu Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 P10 2.0 GT -700km i ani metra więcej ,zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.