Gość sokens Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 lookniejcie i ocencie, własnoręczna robota wczoraj prace zostały zakończone http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...0e524d4506.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...e0d3cbc2f9.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...b7ecd6bdd9.html i do tego paneliki i gwizdki w słupkach - robota kolegi http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...09d086f9fd.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gyraf Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 NO CAŁKIEM SYMPATYCZNE :one: Słupki bardzo fajne ! z czego to jest wykonane ? i jakim to materiałem jest oklejone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wszok Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 jak dla mnie to bardzo ladnie i bagaznik zostaje wolny i ladne wykonanie :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 właśnie o to chodziło aby bagażnik był wolny i zeby żadna skrzynka mi się nie walała po baażniku, zabudowa jest łatwo demontowalna więc z wymianą żarówek nie będzie problemu no bo najważniejsza prócz estetyki jest funkcjonalność jest to wykonane z mdfu żywicy i szpachli obite jest materiałem do obijania skrzyń bassowych to akurat jest materiał zakupiony w norauto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Wykonanie 5 ale niebylbym soba gdybym nie skrytykowal ;] czyzby tam byl drugi tweeter w drzwiach?? elipsy w polce?? wjakim celu? Ten ENTHER nie wymagal wiekszej pojemnosc skrzynki?? Jakiej marki tam sa wzmacniacze i reszta glosnikow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 - wszyscy dają się nabrać na te elementy w drzwiach , są to zaślepki były tam dziury więc wsadziłem coś takiego wygląda lepiej niż dziura - elipsy to pomyłka fakt też były dziury więc wsadziłem tam cosik, bass jest odciety od nich i mają za cel tylko dopełnić dżwięk,może z nich zrezygnuje ale zastanawiam się jeszcze nad całością - db10 powinien miec 40 litrów w zamknięciu ta ma około 30 ale też gra fajnie, nie narzekam głośniki grają pod Nextem 4*80 drugi wzmak 2 *185 jakieś smiesznej firmy Excalibur niemiecka bodajże ciśnie fajnie ale chce jakiegoś monobloka mysle o GTA 1300 ale narazie brak kasy, elipsy Caliber, a przód to zestaw z Panasonica gra wysoko (HF) made in Japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 sokens, jak gra i tak Ci pasuje, to i ja sie ciesze Do Elips, to lepiej jak bys odciął wysokie tony by nie dublowaly przodu, niskie moga sobie "pomrukiwac". Jak bedziesz myslal o wymianie sysemu to skonsultuj to na forum, te wzmacniacze nie sa rewelacyjne(choc podobno ten NEXT ma jakis tam potencjal), a za cene glosnikow ktore masz z przodu kupil bys lepszy zestaw. db10 to bardzo dobry sprzet! Narazie gra pod malym wzmocnieniem i pewnie nic mu se nie stanie, ale jezeli bedziesz chcial wykozystac go optymalnie, musisz zwiekszyc pojemnosc skrzynki. GTA 1300 - nie jest to dobry wybor, ale poszukamy , doradzimy blizej terminu wymiany ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 hehehe wiesz co akurat z nexta jestem serio zadowolony a elipsy sa przyciszone bo też bass mi sie dublował i nakładał z bassem ze skrzynki myślałem ze moze wyrzuce oba wmzaki i wsadze 2 2kanałówki albo jedna 4 kanałówke kumpel ma stega 4* 140 rms gra serio rewelacyjnie i sie zastanawiam ale jakos musiałbym se poradzic z tymi elipsami tzn pozbyć sie ich bo nie chce puszczać ich z radia clarion dxz 568 rmp myslisz ze jakie wzmaki byłyby odpowiednie i co bys radził na przód bo się zastanawiam cały czas. miałem kiedys sinuslive 3505 dżwiek rewelacja ale moc niespecjalna a o kanale do bassu to juz lepiej wogóle niegadać, a tak pozatym to całość drzwi przednich mam wygłuszone tylną klape i bagażnik, jeszcze został mi tylni zderzak do wygłuszenia:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 STEG to wzmacniacze robi 1szej klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dodo Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 no no ładna to zabudowa :diabel2: też bym musiał sobie taką sprawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 No całkiem całkiem :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość baronmokotowa Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 no kolego! brawo. nie krytykuje wygladu. choc nie ukrywam ze najbardziej ciekawi mnie sam effect i dzwiek w srodku. to kiedy mozna posluchac? pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 eheheh posłuchac zawsze kiedy będziesz w chorzowie )) ja zlot się nie wybieram za daleko ale jak będziesz kiedyś przejeżdzał to wpadaj bo serio wart jak na 10" gra serio świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukanek Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Sokens BRAWO NAjbardziej mi sie podoba praktyczne zabudowanie bagara , bo nie straciłes miejsca. Jestem ciekawy ile łącznie Cie to wszystko wyniosło ? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z2maciek Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Ja tam się na audio nie znam więc oprócz tego że ładnie zabudowane się nie wypowiem. Podziwiam natomiast że nie boicie się w naszym pięknym kraju pełnym bandytów i złodziei montować takich fajnych rzeczy do aut. Mi już dwa razy (do poprzedniego auta, volvo) włamywali się próbując ukraść badziewne radio mp3 firmy medion ;( więc teraz mam uprzedzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi