Gość jacek70 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 więc kol.jacek70 czekaj aż coś się zmieni zapominaj o włączeniu świateł i płać mandaty szerokości i przyczepności dla ciebiew ciągu ostatniego roku wymieniłem jedną żarówkę świateł mijania straszny koszt i nieraz w ostatniej chwili przed zamiarem wyprzedzania zobaczyłem światła samochodu którego kolor zlewał się z otoczeniem jak dla mnie to jest wystarczający argument do jazdy na światłach Szanowny kolego, gdyby ten przepis rzeczywiście miał służyć tylko i wyłącznie poprawie bezpieczeństwa na drodze, to dotyczył by dróg poza obszarem zabudowanym. Światła oczywiście zapalam, w terenie zabudowanym po to aby nie dostać mandatu (jaki właściwie ma sens oświetlanie zderzaka samochodu przed nami stojąc w miejskim korku?), a poza terenem zabudowanym dla bezpieczeństwa własnego i innych uczestników ruchu. Ja myślę że za kierownicą przede wszystkim trzeba włączyć myślenie. Widziałem już nie jedną sytuację gdzie do głosu dochodziła ludzka głupota i brawura - wtedy żadne światła nie pomogą. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tedibear Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 To ja moze podam jeszcze jeden adres do takiego wlacznika swiatel :> http://www.partner.sklep.pl/pokaz_produkt.php?idprod=33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extradd Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 To ja moze podam jeszcze jeden adres do takiego wlacznika swiatel :> http://www.partner.sklep.pl/pokaz_produkt.php?idprod=33 Dowciapny jesteś, na allegro masz takich pełno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 a czy w almerce N16 nie ma tak jak w mikrusie k12 ze jak sie wylacza kluczyk i otwiera drzwi to swiatlka sie same wylaczaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi