Gość lukas200sx Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Jaka jest wytrzymałosc łamcuszka rozrządu w P 10, słyszałem, że nawet do 400 tys. km? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piektor Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Witam. Zanim Cię tu inni koledzy "opierpapier" za lenistwo, a mnie Moderatorzy za "moderowanie": http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...6%E6+rozrz%B1du Między innymi wątek kolegi KTOSIU Pozdrawiam - Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 mi w mojej własnie strzelił w niedziele a mam najechane 160000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 wytrzymalosc lancuszkow(2) siliniki GA1XDX (mowa o japonskim oryginale) w duzej mierze zalezy od stylu jazdy oraz czestoliwosci wymiany i rodzaju oleju(smarowanie olejem) w silnikach SR20 jest jeden dlugi przy spokojnej jezdzie wytrzyma 400tys tylko czy bedzie juz obcieral to tez inna sprawa ale te 250-300tys km w silnikach GA to wydaje mi sie srednia, ale to tez trudno wyczuc bo auta maja krecone liczniki czesto duzo wczesniej wymienai sie napinacz gorny w motorze GA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Właśnie czeka mnie wymiana górnego napinacza, bo zalęgły mi się grzechotniki Przebieg 200 tys, GA16DE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 piomal najlepiej jakbyś od razu wymienił górny łańcuszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.