z2maciek Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Witajcie Mam pytanko do użytkowników sunny n14 z butlą w miejsce koła zapasowego. Jakiej pojemności/jakich wymiarów max butla mieści się w tym aucie ? Chciałbym sobie taką zamontować zamiast tradycyjnej, cylindrycznej, ale nie wiem ile gazu mi do niej wejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość muszyna Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 29l - zmierzone na stacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ronin00 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Witam !Ja mam butle 42L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyddc Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Ja mam 45L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Ja mam 45L musi Ci ciut wystawac chybaja mam 42 L , wchodzi 20% mniej ok 34litry, i tez ciutkeczke wystaje pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyddc Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 jeszcze dokładnie sprawdze w papierach bo nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 ja tez .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyddc Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Sprawdziłem - 40L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 ja mam zamontowana GZWM 600x200 41,5 litra pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wszok Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 tomyddc jak ci to gti jezdzi na blosie? wzgledem benzyny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyddc Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 powiem tak: Narazie lepiej na na gazie jak na benzynie ale mam jeden wtryskiwacz do wymiany. ak wymienie to opisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Tomyddc, skad masz te nakladki na progi NISMO, kupowales gdzies czy sam je tworzyles , odp na priva mi jak cos pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi