WEBCIO17 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Witam mam pytanko własnie kupiłem filtr paliwa i chciałem go wymienic. Problem polega na tym że podniosłem fotel kierowcy i odkręciłem 2 śrubki trzymające blaszke. Dalej niewiem jak sie do tego zabrać są tam 2 węzyki gumowe i wiązka kabli. Aby dostac się do tego filtra co mam zrobic? odpiąć te wężyki i szarpnąć tą obudowe metalową czy podważyć ją śrubokrętem boje sie że coś połamie. Prosze o porady aha jeszce jedno gdzie dokładnie znajduje sie płytka ta od nawiewu?? bo szukam na forum i wszyscy piszą pod schowkiem ale ja tam nic nie widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 gdzie ty tego filtra paliwa szukasz? znajduje sie on pod maską w po stronie kierowcy obok serwa hamulców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 gdzie ty tego filtra paliwa szukasz? Też mnie to zastanowiło. Nie wiem jak to jest w Micrze ale w Setce to jest filtr paliwa: gdzie dokładnie znajduje sie płytka ta od nawiewu?? Jaka płytka nawiewu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 pod tyną kanapą jest tylko pompa paliwa i wskaźnik poziomu paliwa filtr jest po maską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 pod tyną kanapą jest tylko pompa paliwa A w K10 pompa przypadkiem nie jest w okolicy gaźnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Dokłądnie "johny_fellow" filtr w micrze k10 jest pod maską pod serwem hamulcowym możńa by rzec przed kierowcą. Od razu siego zobaczy jak się tam spojrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 No tak, to w większości autek tej samej firmy jest prawie to samo. Więc WEBCIO17 szukaj czegoś podobnego do zdjęcia, które wyżej wkleiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEBCIO17 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Dzieki panowie za rady szukałem tam bo w sklepie gosc mi powiedział ze filtr powinien byc koło pompy paliwa i to mnie wprowadziło w błąd. W takim razie jutro wymieniam filterek bo odkad posiadam mikrusa jeszce tego nie uczyniłem. Dzieki wszystkim i bezawaryjnej jazdy życze!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 dobrze powiedzial a pompa paliwa w k10 jest przy bloku silnika a filtr noo koło pompy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.