Boleo Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Witajcie, Wiem, wiem.. temat LPG ma osobny wątek ale.... szukam już 2 godziny i znaleźć nie mogę :/ A szukam kogoś, kto założył Blosa do N15 1,4. Czy to dobry pomysł? Wydaje mi się, że przy metalowym kolektorze szkoda kasy na sekwencję. Myślałem o II generacji aż doczytałem o Blosie. Chciałbym Was pięknie prosić o wrażenia z eksploatacji Na forum gazowym dużo mówi się też o niezgodności tego rozwiązania z obowiązującym prawem. Czy ktoś mógłby w dwóch słowach się na ten temat wypowiedzieć? Albo chociaż wskazać link bo już nie mam siły czytać setek postów które mi wyrzuca wyszukiwarka... Czy da się z Blosem przejść "legalny" przegląd? Jeśli kupię Blosa na allegro skąd wezmę resztę osprzętu? Czy znacie jakiegoś gazownika na śląsku który mi Blosa założy? Z góry dziękuję za zrozumienie i pomoc. Chciałbym czym prędzej zagazować moje cudo :030: Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 W dziale lpg masz caly temat "blos gaznik do gazu", w projektach i prezentacjach masz opisane auto Goago. Wprawdzie n14, ale pod maska to prawie to samo. Legalnego przegladu nie przejdziesz bo musisz miec dawke gazu sterowana przez kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boleo Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Dzieki za odpowiedz. Może jednak ujawni się ktoś z Blosem w Almerce? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.