Gość ryba! Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 witam! moze mi ktos z was dac namiar na kogos kto spowadza lub sprzedaje spryzyny Platimex?koles mnie juz zwodzi 1,5 msc i sprezyn jak nie ma tak ne bedzie! gg:10039156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 A z kim sie kontaktowałeś?? Próbowałeś: hubert@platimex.pl ?? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 TAk ale koles wyjechał za granice,dostałem namiar na znajomego huberta andrzej_sajdyk@vp.pl i zeczywiscie koles sprowadza sprezynki z Holandii i nawet upust daje dla nissan klubu,lecz czekam juz ponad msc na dostawe,podobno maja przestoj w produkcji w Holandii,ale ile mozna czekac :/ jak by ktos miał aktualne dojscie do tego typu sprezyn to prosze!!pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Napisz może maila do nich: wmtuning@s-n.pl Stronka: http://www.wmtuning.s-n.pl/polska.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 dzieki,lecz firma juz nie sprowadza spezyn,robia tylko naklejki na auta :/normalnie jak za komuny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 mail poszedł zobaczymy co i jak:)co do zlotu to nic nie planuje,bo ostatnimi czasy zaplanowane nie siada:]narazie przygotowuje auto na impreze do krakowa http://www.targi.krakow.pl/targi,5_Tuning_...w_Krakowie.html tak wiec zapraszam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.