Gość spajdy Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 witajcie szukam zaciskow do nissana nx100 na tyl moze ktos mi doradzi gdzie mozna kupic tanio zaciski do hamulcow tarczowych na tyl wazne moze ktos mam uzywane ale w dobrym stanie pozdrawiam spajdy w nissanie jest ABS rok nissana 1991 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Szukaj na allegro z rozbiórki albo na jakims szrocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spajdy Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 dziekuje za informacje sprubuje poszukac moze mi sie uda cos znalezc jesli nie to bede cos kombonowal z reparaturka siemka fellow [ Dodano: Czw 19 Kwi, 2007 21:28 ] ile czasu juz masz nx nisske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Krótko, nieco ponad 10 miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spajdy Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 czy wiesz cos o zlocie kiedy ma sie odbyc i ile wynosza koszty tego wyjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Patrz na pierwszej stronie tematu o zlocie. Wszystko jest tam napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Sprawdź czy nie podejdą zaciski z jakiejś innej nyski tj. sunny czy primera. A co w Twoich zaciskach padło :?: Jak będziesz potrzebował zestaw reperaturek to daj znać to załatwie Ci z upustem. Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 nyski tj. sunny Z Sunniacza powiny pasować bo jak ja np. kupowałem klocki i tarcze hamulcowe to kupowałem do Sunniacza i pasuje idealnie. Z resztą sporo o ile nie wszystkie elementy zawieszenia, układu haulcowego, osprzętu silnika są takie same w 100nx'ie i Sunny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Napewno będą pasować 100nx to nic innego jak sportowa wersja sunny różnia sie tylko nadwoziem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.