maniek Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Jak się pozbyć tych pomarańczowych wkładek w przednich kierunkowskazach w N15 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 A czy w N15 nie mozna zakupić białych kierunków?? Bo przeróbka będzie się wiązała z rozklejeniem co moze być trudne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 popatrze ale chcialem to zrobić taniej nieco. Znalazłem na allegro takie żaróki "chromowe" ale świecące na pomarańczowo - tylko bańka zarówki jest lustrzana. Warte to coś ?? świeci jak normalna zarówka czy raczej lipa ?? P.S Szymeq ten twój opis " Czy Ty, maniek wpłacone masz za zlot w BORSKU" to chyba nie mnie jest ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Niestey do Ciebie - nie tłumacz się tylko przypomnienie Wracając do kierunków... kolor można mieć w miare dowolny - byle by świecił na odpowiedni kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 ok, dzięki pamiętam kiedyś ktoś pokazywał swoją Almi właśnie bez tych pomaraczowych wkładów , pisał, że coś nacinał itp. ale za cholerę nie mogę tego znaleźć :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaras Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 W P10 ta wkładka pomarańczowa była owinieta drucikiem, taki koszyk druciany był zrobiony. Ciężko trafic na taką konstrukcję w zamiennikach ale jak trafisz to se wydłubiesz;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.