Gość grzegorz1 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Witam mam problem nie wiem jaką ma moc moja almera gx sedan z 98r 1,4 silnik ga14de vinJN1BAAN15U0553558.Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gotrek Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Nie chcę Cię wprowadzić w błąd, ale chyba 55KW tj. 75 KM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wozni Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Moim zdaniem 87KM - jak moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 hamownia ci prawdę powie, a jak nie chcesz jechać to jeśli autko z niemiec to 75 koni, jeśli skądś indziej to 87, choć od prawdy dalekie te wyniki mogą być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sako Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Wersja niemiecka moze byc zubozona do 75KM, normalna powinna miec 87 KM i 116Nm. Moja przed zmianami miala 91,2KM + 123Nm, wiec tak jak powiedzial Zell, tylko hamownia da Ci ta informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 grzegorz1 hamownia da Ci realne wyniki ale jak chcesz znać tylko moc katalogową to bierzesz moc w kW podaną w dowodzie rejestracyjnym i mnożysz przez 1,36. W tym momencie otrzymałeś moc w KM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 bierzesz moc w kW podaną w dowodzie rejestracyjnym i mnożysz przez 1,36 ja to bym na dowód nie liczyl, że ci prawdę powie, czesto wpisują tam co mają podrzucone a nijak to się może mieć do realnych osiągów, już niejedna Primera 2.0 ma 150 koni w dowodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzegorz1 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Dzięki za zainteresowanie z tych postów wynika że tylko pozostaje mi hamownia ,w nowych dowodach nie podają mocy w kw i klops.Pytanie o moc zadałem dlatego, że gość dobierając mi filtr oleju z katalogu pytał mnie o moc ,czy ma to jakieś istotne znaczenie parę konii w prawo lub w lewo,jednak fajnie było by wiedzieć czym się jeżdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.