Gość Pawel Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Nie znalazłem na forum odpowiedzi (może przeoczyłem) :oops: na pytanie czy klocki i tarcze w wersji US 3,0 są takie same jak w wersji EUR? Macie może jakieś propozycje firm? :!!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 tarcze i klocki beda te same. ja bym proponowal oryginalne nissana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don_martinez Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Witam. Nie chcę się wymądrzać ale jestem tuż po wymianie tarcz i klocków z przodu i podobno w naszych (wersja USA) tarcze są nieco inne niż w QX. Tak usłyszałem od właściciela warsztatu, który chyba zna się na rzeczy, ponieważ od lat zajmuje się tylko hamulcami. Oczywiście nie krzyczcie na mnie, jeżeli nie mam racji - powtarzam jedynie opinię fachowca Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Witam. Nie chcę się wymądrzać ale jestem tuż po wymianie tarcz i klocków z przodu i podobno w naszych (wersja USA) tarcze są nieco inne niż w QX. Tak usłyszałem od właściciela warsztatu, który chyba zna się na rzeczy, ponieważ od lat zajmuje się tylko hamulcami.Oczywiście nie krzyczcie na mnie, jeżeli nie mam racji - powtarzam jedynie opinię fachowca Pozdrawiam A wiesz jakie powinny być? Jakiej firmy części Ci założył? Możesz podać orientacyjne ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tjnallpu Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 http://motocom.pl/nissan/maxima_qx_3000i_2...8,0,,0,,29.html Ja zaopatrzyłem sie w tym sklepie. Dobre ceny i dobra jakość nippartsa.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don_martinez Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Witam. Nie chcę się wymądrzać ale jestem tuż po wymianie tarcz i klocków z przodu i podobno w naszych (wersja USA) tarcze są nieco inne niż w QX. Tak usłyszałem od właściciela warsztatu, który chyba zna się na rzeczy, ponieważ od lat zajmuje się tylko hamulcami.Oczywiście nie krzyczcie na mnie, jeżeli nie mam racji - powtarzam jedynie opinię fachowca Pozdrawiam A wiesz jakie powinny być? Jakiej firmy części Ci założył? Możesz podać orientacyjne ceny? Klocki Ferodo i tarcze ATS (chyba, w każdym razie szwedzka firma na 3 litery :diabel: ) Szukali dość długo ponieważ w większości katalogów nie występuje Maxima bez QX. Komplet z wymianą kosztował mnie ok. 550 zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Znacie może wymiary tarcz do Maxi US z 95r? W sklepie podali mi takie wymiary: przód-280x22x20x49,3x68x5x10, tył-278x9x8x44,5x68x5. Dajcie znać czy będą pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1983 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Znacie może wymiary tarcz do Maxi US z 95r? W sklepie podali mi takie wymiary: przód-280x22x20x49,3x68x5x10, tył-278x9x8x44,5x68x5. Dajcie znać czy będą pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Akiro Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Znacie może wymiary tarcz do Maxi US z 95r? W sklepie podali mi takie wymiary: przód-280x22x20x49,3x68x5x10, tył-278x9x8x44,5x68x5. Dajcie znać czy będą pasować. Tarcze dobre, ale wie ktoś może jakie są wymiary przednich klocków w A32 usa ? Podjrzewam, że wygląda to tak ale nie mam pewności głównie co do wysokości: Szerokość [mm] 137,2 Wysokosć [mm] 53 Grubosć [mm] 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Tarcze dobre, ale wie ktoś może jakie są wymiary przednich klocków w A32 usa ? Podjrzewam, że wygląda to tak ale nie mam pewności głównie co do wysokości: Szerokość [mm] 137,2 Wysokosć [mm] 53 Grubosć [mm] 17 Mam nówki komplet na tył, sprawdzę w wolnej chwili i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Akiro Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Tył nie jest problemem bo nie różni się wymiarami od wersji europejskiej, więc dobiorą w każdym sklepie. A co do przodu to już udało mi się rozwiązać problem. Wymiary: Długość [mm]: 137,2 Szerokość [mm]: 53 Grubość [mm]: 17 Oznaczenia producentów: [KASHIYAMA-C11044] - miałem i zdecydowanie nie polecam. [FBK-C11044] [JC PREMIUM-C11044PR] [TRW-GDB1003] [DELPHI-LP812] [LPR-05P090] [VALEO-598787] [TEXTAR-2156101] [bOSCH-0 986 461 139] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi