Gość msmarcinek Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Dzisiaj w TVN Turbo- "Zakup kontrolowany" prezentowali N15 z 1998r i bardzo pozytywnie ją opisali. Jako bardzo bezawaryjny i porządny samochód . Za wadę podali , że stylistyka jest nudna. Chyba tylko przegieli ze spalaniem . Podali że pali średnio do 7 litrów. (Moja pali śr. 9 litrów, ale ja mam 1,6 i 100kM ). Pani która wybierała auta wybrała właśnie N15. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Tez to ogladalem... Szkoda tylko, ze pani nie potrafi jezdzic Mi na trasie pali 7 litrow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terano1 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Też ogladałem ten odcinek. Potwierdzam fakt ze jednak pani nie radzila sobie najlepiej :diabel: . Zwrociliscie uwage kiedy podawali moc? 1,4 87 KM . Temat byl poruszany kilkakrotnie w innych watkach i byl wlasnie spor miedzy 75 KM a 87 KM. Tylko prosze nie robic tutaj OT na ten temat gdyz sa juz zalozone inne tematy jesli chodzi o moc w N15 1,4. Btw. Najlepszy motyw jak ruszala ze skrzyzowania :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zwrociliscie uwage kiedy podawali moc? 1,4 87 KM . :one: Samochod wyjechal pewnie od polskiego dealera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 na trasie w 1.4 na oponach 175 i predkosci do 130km/h da sie 5,5l/100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HARRYBOY Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Można jeszcze ten odcinek zobaczyć ? a może da się ściągnąc z net-a ? Czy czekać na powtórkę Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Można jeszcze ten odcinek zobaczyć ? a może da się ściągnąc z net-a ? Czy czekać na powtórkę Pozdro Czesto sa powtorki, szczegolnie rano. [ Dodano: Wto 24 Kwi, 2007 15:02 ] Wlasnie leci powtorka!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.