Gość almera2003 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Moja almera nie podlega niestety wymianie lamp. Żarówki wymieniłem ale nadal to nie to. Co radzicie drodzy forumowicze w celu poprawienia widoczności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 1 skasuj drugi ten sam temat 2 muszisz kupic lepsze lampy, poniewaz jeseli masz wypalone soczewki i odblaski nawet najlepsze zarowki ci nie pomoga 3 uzyj opcji szukaj temat wałkowany setki razy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danstan Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Moja almera nie podlega niestety wymianie lamp. A czemuż to jeśli wolno spytać ? Jeżeli tak jest faktycznie to pozostają chyba tylko zamienniki lub Allegro. Pozdrawiam :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almera2003 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 ano temuż że numer nadwozia nie znajduje sie na liście podanej dealerom przez firme nissan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danstan Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Współczuję Spróbuj się rozejrzeć i poszukać tutaj : http://moto.allegro.pl/search.php?string=N...8&country=1 Pozdrawiam :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.