Gość DEJW1@OP.PL Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Witam. Dzisiaj całkowicie przez przypadek znalazłem pod moją (a raczej za) deską rozdzielczą dziwną wtyczkę. Mała kwadratowa z dwoma bolcami z czego jeden płaski i podłużny a drugi mały i okrągły mniej więcej tak [ |· ] Nie mam pojęcia do czego mógłby służyć i gdzie ma być podłączony. Jeżeli ktoś wie proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blazej Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Napisz chociaż w jakiej dokładnie Micrze, bo nikt Ci tego nie wywróży... Najlepiej zamieść zdjęcie tej wtyczki, to wtedy może ktoś odpowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 hehe, takie wtyczki to są głośnikowe może masz surround Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DEJW1@OP.PL Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 jutro zamieszczę foto aha a mikrus to k10... [ Dodano: Nie 22 Kwi, 2007 14:20 ] nie zamieszczę zdjęcia ponieważ nie potrafię go tu zamieścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 nie zamieszczę zdjęcia ponieważ nie potrafię go tu zamieścić... Poczytaj wątek: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=13486 Powinno się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DEJW1@OP.PL Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Oto ta wtyczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 no pisałem że to głośnikowa, ktoś zakładał swoja instalację dolby-hi-end-stereo-quadro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaceksc Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 kilka dni mialem radio blaupunkta takie w wieku micry rocznik 90 i tam wlasnie byly takie wtyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEBCIO17 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Ja też mam takie wtyczki tylko że są też gniazda i przedłużaja przewody które idą do tylnich głośników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomasz 2 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Witam. Dzisiaj całkowicie przez przypadek znalazłem pod moją (a raczej za) deską rozdzielczą dziwną wtyczkę. Mała kwadratowa z dwoma bolcami z czego jeden płaski i podłużny a drugi mały i okrągły mniej więcej tak [ |· ] Nie mam pojęcia do czego mógłby służyć i gdzie ma być podłączony. Jeżeli ktoś wie proszę o odpowiedź. Witam fabryczne radia do mikry k10 były firmy grundig i one mają toakie gniazda głośnikowe pod ten wtyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi