Gość camo_mc Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Chodzi o to że nie mogę wuciągnąć czarnego plastiku spod klamki otwierania drzwi. Wcześniej miałem nissana n14 i tam są identyczne klamki i problemu nie miałem. Wydaje mi sie że problemem jest centralny zamek który w tym aucie jest pomóżcie mi proszę !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Chodzi o to że nie mogę wuciągnąć czarnego plastiku spod klamki otwierania drzwi. Wcześniej miałem nissana n14 i tam są identyczne klamki i problemu nie miałem. Wydaje mi sie że problemem jest centralny zamek który w tym aucie jest pomóżcie mi proszę !! chodzi ci o te takie ramki dookola klamek ? ja sobie poradzilem szpachelka i szmatka. tylko ze to kruche jest:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Najlatwiej jest odkrecic boczek i pociagnac. Na pewno nie polamiesz plastiku. Wiem to z autopsji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terano1 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Delikatnie srubokrecikiem podwazyc i powinno odskoczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość camo_mc Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 tylko ja już próbowałem odkręciłem wszystko co się dało i klamka nadal trzyma ten plaskik ale dzięki za pomoc mam nadzieję że nie będę musiał kupować nowej spróbuję lekko siłą moze mi się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.