Gość piter-urs Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Witam.Co sądzici o tarczach na tył SAKURA made in japan czy już ktoś to zakładał cena po upuście 148zł komplet..P11.1998.1.6SLX. I tu ciekawostka fabrycznie srednica tarczy 258mm u mnie 278mm czyli jak w 2.0 ale w 2.0 są wentylowane a umnie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Fabrycznie były te i te montowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piter-urs Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Tak zgadza się od kwietnia 1998 do 2001 były montowane278mm ale kto pyta nie błądzi.A co z tą SEKUROM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Jedyne niebezpieczeństwo to, że mogą się powykrzywiać albo porowkować od klocków i wtedy znów wydatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piter-urs Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Klocki kupiłem BOSCHA miałem w poprzednim aucie i nie narzekałem zero pisków duża trwałość i skuteczność SACURA robi tarcze na pierwszy montaż do koreańców .Co do BREMBO też dobre i tansze od sakury o 23zł na komplecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DuMonde Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 chcesz mniec tanio i w miare dobrze - tarcze nipparts i klocki , kashiyama, ja nie oszczedzam na hamulcach mam tarcze brembo i klocki ferrodo premier - koszt calosci to okolo 700pln na obie osie ale warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzegorzgda Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 a ja dziś zapłaciłem coś ok. 1 tys. za komplet klocków i tarcz do przodu, ponoć oryginalnych nissana w ASO z wymianą. Przepłaciłem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 a ja dziś zapłaciłem coś ok. 1 tys. za komplet klocków i tarcz do przodu, ponoć oryginalnych nissana w ASO z wymianą. Przepłaciłem ?? O shit. Tak przepłaciłeś i to dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piter-urs Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Czyli 210złbez upustu za tarcze sekura i 120 za klocki boscha to mało czy dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.