Gość McAlmera Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Witam! Czy ktoś się może orientuje, czy tłumik z tego samego modelu wersji benzynowej jest wewnątrz taki sam jak diesla. Mogę kupić wyraźnie taniej od diesla do NIssana 1,6 benzyna - w katalogu numery te same, ale nie wiem, czy tu nie chodzi tylko wymiary zewnętrzne i nie ma jakichś różnic we wnętrznościach z góry dzięki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Jeżeli numery katalogowe są takie same to bebechy pewnie też bo to wskazuje na to, że jest to jeden i ten sam element. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość McAlmera Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Dzięki - tak podejrzewałem. Gość, który sprzedaje ten tłumik też tak twierdzi, ale on ma w tym ostatecznie jakiś interes.. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.