Gość tomles Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Witam szykałem ale nie znalazłem. Z tego co widze na allegro na zdjęciach to większość P11,144 ma tam dwa wentylatory. U mnie jest tylko 1 szt. po lewej stronie. Temperatura silnika jest na stałym poziomie i klimka chodzi ok. Pytanko czy ma ktoś coś podobnego. Potrzebuję się uspokoić. Dodam jeszcze że szukałem jakiejś kostki gdzie by można podłączyć dodatkowy wentylator i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aptekarzpiotr Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Cześć! Ja mam dwa. P 11.144 2,0TD 2002 rok.Pzd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radoslawos Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Witam Primerka p11.144 2,0TD - dwa wentylatory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomles Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 sprawa się rowiązała znalazłem ucięty kabel zasilający wentylator (wciśnięty był pod reflektor - ktoś pomysłowy). Brakuje mi tego wentylatorka który ma przykręconą blachę z tyłu. Może wiecie od czego on jest klima czy woda, i czy ma ktoś coś takiego na zbyciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piektor Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Witam. W tym temacie się na ten temat wypowiedziałem: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=28357 Może wiecie od czego on jest klima czy woda, i czy ma ktoś coś takiego na zbyciu. I jedno i drugie, jak jeden zaczyna "niewydalać" to drugi załącza (chociaż przyjęło się uważać, że jeden od wody drugi od klimy). U mnie tak jest i to NIEZALEŻNIE czy jest włączona klima czy nie. Przy klimie troszkę szybciej ten drugi załącza. Wiem bo sprawdzałem :] Poszukaj na allegro - bardzo dużo rozbiórek, np. tu: http://moto.allegro.pl/item188794887_wenty...a_99_0_p11.html Pozdrawiam - Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomles Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Wentylatorek kupiony i założony tak jak powinno być od razu. Myślę że temat można zamknąć. Dziekuję wszystkim zainteresowanym i pozdrawiam Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wader11 Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 ja mam dwa jak kolega powyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.