Gość kiler193 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 czy ktos juz wymienial łozyska jak tak to w jakiej cenie to jest ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Koszt łożyska to ok 150 zł plus wyjecie i wlozenie skrzyni to kolejne 150 zl. Lepeij wydac tyle niz kupic nowa skrzynie [ Dodano: Wto 24 Kwi, 2007 11:59 ] P.S. Zanim sie za toi zabierzesz to sprawdz jeszcze czy masz plyn w skrzyni (może to być to) Bombel to gdzie kupowałeś to łożysko?? Jak wyjmiesz łożysko i pójdziesz z nim do sklepu z takowym asortymentem to dobiorą Ci odpowiednie i wątpie żeby to tyle kosztowało (ja za łożysko do mechanizmu różnicowego zapłaciłem ok. 20 złotych...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szpara Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Ja za wymiane 3 lożysk zapłaciłem 150zł .Robiłem to przy okazji wymiany sprzęgła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiler193 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 bombel a wez podaj dokladny adres tego warsztatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.