Gość Jasza Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Witam wszystkich. Jestem nowy na forum i proszę o wyrozumiałość. Kupiłem Primerę P 10 z 1996 i nie jestem pewien czy są w niej orginalne wycieraczki. Obie są tej samej długości. Moje pytanie jakie są orginalne długości piór. Czy oba przednie są jednakowej długości. Pozdrawiam Jasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piektor Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 53 cm - od strony kierowcy 48 cm - od strony pasażera Tak podają katalogowo w Bosh Ale to NIE jest regułą - dobierz sobie na miarę jak ci pasuje Pozdrawiam - Piotrek [ Dodano: Wto 24 Kwi, 2007 17:57 ] zresztą tak samo podaje katalog dla P11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaras Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Do pierwszego lepszego motoryzacyjnego marsz. Poprosić o motguma za 15-20pln, niech da kilka rozmiarów i sobie przypasować samemu według upodoban. Wersja Lans: Cały ten drogi shit bosh'a co się wysra z 3 miesiace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Jakie byscie polecili same gumki :?: Jezeli sa jakies firmowe. P.S.Zdechla mi pompka spryskiwacza,ma ktos na sprzedaz?Najlepiej oryginalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobo Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Na pudelku na wycieraczkach sa napisane typy samochodow do ktorych dany rozmiar pasuje. A ja popieram przedmowce-motgum rulez za 20 pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaras Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 P.S.Zdechla mi pompka spryskiwacza,ma ktos na sprzedaz?Najlepiej oryginalna. Wyjmij, przeczyść, przedmuchaj, popraw styki. Mi kiedyś strzeliła focha i pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piektor Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Wersja Lans: Cały ten drogi shit bosh'a co się wysra z 3 miesiace. Nie żebym polecał Bosh -a. Tylko szybciej mi było google zapuścić, niż lecieć do garażu i mierzyć A kolega pytał o długość ogólnie, a ja byłem wyrozumiały. Ja osobiście mam "jakieś" valeo (2 miesiące) i nie narzekam, czyszczą i nie skrzypią Acha i nie interesowałem się wcześniej rozmiarami bo w zaprzyjaźnionym sklepie proszę o części i wiedzą jakie mi dać jeśli nie takie to wymieniam i po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaras Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Piektor Jak dla mnie powinienieś dostać plusika "pomógł" :one: Jeśli miałem kogoś uszczypnąć to żółtodzioba, bo temat wałowany i .....:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lotnik Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Ja mam Alki i nie narzekam. Wycierają dobrze, nie skrzypią i nie smarują. Rozmiary: kierowca - 53 cm pasażer - 51 cm Pasują idealnie PZD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.