Gość Mikos Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 wszystkie kontrolki dzialaja reczny olej i te sprawy ale nie mam podswietlania zegarow wymienilem 2 spalone zarowki ale nic to nie zmienilo, czytalem kiedys jakiegos posta na ten temat ale teraz nie moge go znalezc prosze o pomoc i wybaczenie Administratora za powtarzanie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cieszyn Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 po lewej pod kierownica masz skrzynke z bezpiecznikami moze to jeden z nich? ogolnie jest malo widoczna ta puszka, ale spokojnie mozna zdjąc ta plastikowa obudowe jak ja zdejmowalem to nic nie polamalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Jak pisze Cieszyn i Bombel, sprawdź bezpieczniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 A jak nie pomoga to sprawdź czy nie masz poprostu ściemnionych zegarów pokrętłem pod kierą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mikos Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Dobra dzieki za info a co sie tyczy bezpiecznikow to juz sprawdzilem ale Mrozu pewnie ma racje bo o tym przyciemnianiu to nie mialem pojecia dam znac jak zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtasnissan Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 mrozu mozesz wytlumaczyc dokladnie gdzie jest ten sciemiacz!! Mikos sprawdz czy niemasz czasami popalonych albo przerwanych scierzek na liczniku. Najlepiej go wyjmij i obejrzy dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 O ile pamiętam to jest pod kierownicą od dołu takie pokrętło- typowy potencjometr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mikos Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Mrozu jest gosu thx za helpa zrobilem to z tym przyciemnieniem i sluchajcie tego !!!! nie wiem czy to mialo wplyw ale mialem zrobione tyle stopy na krotko zrobilem je na normal i juz wszystko pieknie myka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.