gregor Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Miałem wywalić gaz ale nie bardzo w tej chwili mi się to kalkuluje a ponieważ pada mi stary reduktor to muszę zakupić nowy. Wybieram miedzy tymi dwoma: http://moto.allegro.pl/item188503972_reduk...malopolska.html http://moto.allegro.pl/item186409737_reduk...a_cena_lpg.html Do tej pory miałem Lovato i nie wiem czy przy nim pozostać czy może skusić się na BRC. Jakie są wasze opinie o nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Którego byś nie wziął , oba są dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 hej tego lovato identyczny mam ja, po 2 latach (ok niecale 30tys)wymeinialem membrany tzn po 2 zimach , ale tylko na noce przelaczalem na benzyne pozatym nic sie z nim nie dzieje, tu masz jego rozebranego http://arbiter.pl/galeria/lovato-regeneracja co do BRC to model na 190km w sumie goago doszedl ze roznia sie tylko srednica dyszy w srodku na tym lovato niewiem czy podaje odpowiednia ilosc gazu powyzej 5tys ale nie musi byc to jego wina, byc moze blos nie otwiera sie do konca i dlatego nie podaje gazu co do awaryjnosci Lovato to nie mam do niego sie do czego doczepic, codo BRC to jest wsrod popularny w klubie, sporo osob go ma pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 podobno BRC lepsza firma ale w zyciu roznie byla mam lovatio narazie sprawuje sie dobrze 0 problemow:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 u mnie dopóki nie zostały wymienione membrany to wszystko było ok, potem jeszcze sam próbowałem go reanimować i również nie przyniosło żadnego efektu. Z jednej strony kusi mnie cena Lovato a z drugiej intensywnie myślę o BRC, w sumie różnica 50 zł to niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 skoro miales lovato to wez teraz BRC bedziesz miec doswiadczenie i jak BRC to bierz na wieksza moc a jesli cena wieksza to mozna rozwiercic dyszke, goago pokazywal na fotach gdzie co i jak ale gwarancja zas, wiec od razu na wieksza moc zapodawaj tu masz na 140kW za 250zl http://moto.allegro.pl/item185376929_reduk...malopolska.html pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 po co mu wieksza moc ?D: skoro takiej nie ma potem mu bedzie wiecej spalac... bo do wiekszej mocy... nie przeginaj imo z ta moca:> bierz taki mnij wiecej na Twoja moc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 dlaczego mialby wiecej palic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 ktos tam psial ze jak sie za duzego zastosuje to cos tam cos tam moz wiecej palic... S: albo mi sie cos pomylilo :F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 a wiec BRC 100kW bedzie kompromisem miedzy 70kW a 140kW, ale ja osobiscie bym wzial 140kW, wielu klubowiczow na nim jezdzi i chyba nie narzekaja na zwiekszone spalanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas200sx Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 jezli miałeś dobierane podzespoły dla Lovato to weź lovato. Ja osobiście preferuje BRC ( niezawodność, bynajmniej u mnie przez 80 tys. km ), ale działa poprawnie z komponentami pod BRC! wg mnie zalezy wszystko pod co były dobierane wszystkie komponenty, cze pod BRC czy pod LOVATO, BRC gwarantuje poprawnosc działanie z komponentami oryginalnymi zalecanymi przez BRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi