sedek Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Postanowiłem zrobić porządek ze światłami przeciwmgielnymi tylnymi przy micrze k 10 1992 r. Dokupiłem przełącznik (stary był padnięty czyli połamany w środku) , ale światła i tak nie działają. Jest to przełacznik nowego typu taki 7-mio pinowy (cztery piny grubsze i trzy cieńsze) z dwoma żaróweczkami : zieloną i białą poświetlającą. Sprawdziłem przełacznik i jest O.K. Zauważyłem jednak , że dochodzi do niego tylko sześć kabelków z kostki, czyli jednego brakuje. W związku z tym proszę was o właściwy schemat elektryczny , cobym mógł popatrzeć . A może ktoś będzie tak miły i spojrzy na swój, gdzie poszczegółne kabelki odchodzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 w sumie to światło pp tylne świeci dopiero po zapaleniu świateł mijania, sprawdź miernikiem co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedek Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 w sumie to światło pp tylne świeci dopiero po zapaleniu świateł mijania, sprawdź miernikiem co i jak Wiem sprawdziłem to wszystko i nic. Przełącznik posprawdzałem miernikiem i dodatkowo zasilaczem na 12 V. wszystko działa jak należy , żaróweczki swiecą się przy przełączaniu. Gnębi mnie brak tego kabelka. [ Dodano: Czw 26 Kwi, 2007 10:23 ] Ponawiam prośbę. Poniżej rysunek wtyczki z zaznaczeniem , którego kabelka brakuje. Jeśli ktoś znajdzie chwilkę czasu i prześledzi, gdzie ten kabelek idzie , będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.