Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K10] Zgasła na światłach, po odpaleniu zaczęła szarpac, dła

Gość maniek19821982
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość maniek19821982

stary nie bulwersuje sie tak :D

po prostu zle zrozumiales moje początkowe pytanie z fotkami

pierwszą fotke pokazalem z tym wilgotnym gaznikiem,a dopiero o dwie nastepne pytalem ktory to filtr paliwa.i ty pisząc ze to druga fotka,czyli myslalem ze piszesz o tym

http://images6.fotosik.pl/5/82a27e67b37e7479.jpg :036:

[ Dodano: Pon 30 Kwi, 2007 10:42 ]

wiec nie miej pretensji do mnie skoro sam zle zrozumiales pytanie ;)

mam dla ciebie radę- jeżeli nie znasz sie na naprawie aut (nawet nie wiesz jak wygląda filtr paliwa ani popa paliwowa) to proponuję ci żebyś podjechał do jakiegoś mechanika i niech ci to ktoś naprawi co się na tym zna :027:

Gość maniek19821982

panowie

większosc z was ma mnie pewnie za jakiegos gamonia bo niewiem gdzie mam filtr paliwa

faktycznie jestem zielony,ale tylko dlatego ze ta micre mam miesiaca czasu i zaglądałem jej pod maske raz przy kupnie i drugi raz jak mi nawaliła:)

tak jak pisałem.wczesniej smigałem honda civic i tych autek wogule niema co porownywac

wracając do tematu....

poszedłem dzis i wyjołem filtr powietrza i jebnołem nim dwa razy o ziemie.wsadziłem na miejsce i zakreciłem puszke.trzasnołem maską i poszedłem do domu.

po jakis 2 godzinach wrociłem do autka w poszukiwaniu srobki od wolnych obrotow,ale wczesniej postanowiłem jeszcze raz sprobowac odpalic autko.przekrecam stacyjke daje lekko gazu i....autko zaczyna pracowac tak jak przed awarją :diabel:

rozgrzałem je trosze i mysle zrobie rundke probna.dojezdzam do pierwszych swiatel noga z gazu i autko naszczescie nie gasnie.potem jade dalej kilka razy dając mu gazu porzadnie w piz... i hamując gwałtownie...autko chodzi niemal idealnie tak jak przed awarja.

i tu mam pytanie czy to maogła byc tylko i wyłącznie zasyfionego filtra powietrza,bo niemoge w to po prostu uwie :D zyc

• 5 miesięcy temu...

mogło tak być : :D jak sie nie wymienia filterka powietrza, oleju co 10tys km ja nawet wymieniłem paliwa po 25tys :D

ale nieźle ci chodzi to autko na tym filmiku ja nawet obrotka nie mam :/ i takiego fajnego basu też nie :/