Gość maniek19821982 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 stary nie bulwersuje sie tak po prostu zle zrozumiales moje początkowe pytanie z fotkami pierwszą fotke pokazalem z tym wilgotnym gaznikiem,a dopiero o dwie nastepne pytalem ktory to filtr paliwa.i ty pisząc ze to druga fotka,czyli myslalem ze piszesz o tym http://images6.fotosik.pl/5/82a27e67b37e7479.jpg :036: [ Dodano: Pon 30 Kwi, 2007 10:42 ] wiec nie miej pretensji do mnie skoro sam zle zrozumiales pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 mam dla ciebie radę- jeżeli nie znasz sie na naprawie aut (nawet nie wiesz jak wygląda filtr paliwa ani popa paliwowa) to proponuję ci żebyś podjechał do jakiegoś mechanika i niech ci to ktoś naprawi co się na tym zna :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek19821982 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 panowie większosc z was ma mnie pewnie za jakiegos gamonia bo niewiem gdzie mam filtr paliwa faktycznie jestem zielony,ale tylko dlatego ze ta micre mam miesiaca czasu i zaglądałem jej pod maske raz przy kupnie i drugi raz jak mi nawaliła:) tak jak pisałem.wczesniej smigałem honda civic i tych autek wogule niema co porownywac wracając do tematu.... poszedłem dzis i wyjołem filtr powietrza i jebnołem nim dwa razy o ziemie.wsadziłem na miejsce i zakreciłem puszke.trzasnołem maską i poszedłem do domu. po jakis 2 godzinach wrociłem do autka w poszukiwaniu srobki od wolnych obrotow,ale wczesniej postanowiłem jeszcze raz sprobowac odpalic autko.przekrecam stacyjke daje lekko gazu i....autko zaczyna pracowac tak jak przed awarją :diabel: rozgrzałem je trosze i mysle zrobie rundke probna.dojezdzam do pierwszych swiatel noga z gazu i autko naszczescie nie gasnie.potem jade dalej kilka razy dając mu gazu porzadnie w piz... i hamując gwałtownie...autko chodzi niemal idealnie tak jak przed awarja. i tu mam pytanie czy to maogła byc tylko i wyłącznie zasyfionego filtra powietrza,bo niemoge w to po prostu uwie zyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skuter27 Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 mogło tak być : jak sie nie wymienia filterka powietrza, oleju co 10tys km ja nawet wymieniłem paliwa po 25tys ale nieźle ci chodzi to autko na tym filmiku ja nawet obrotka nie mam :/ i takiego fajnego basu też nie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi