Gość NISSIO100 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Wtam!Wkrótce mam zamiar zaturbić mojego nisska 100nx.lecz ma pytanie.Czy seryjna skrzynie biegów wytrzyma moc 200-250 koni?Jeżeli nie to na jaką ją wymienić???Pozdrawiam wszyskich nismaniaków! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 O boże znowu turbo... Skrzynia w 2.0 powinna wytrzymać, nie wiem jak w 1.6 ale to najepiej zapytać Coobcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Jest dokładnie tak jak napisał Bombel, jak mniej energicznie będziesz bićbiegi to ok 250-260Nm powinno znieść seryjne sprzęgło - pod warunkiem że będzie w indealnym stanie a auto nie będzie dociążone Audio itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NISSIO100 Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Dzięki za podpowiedzi!Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.