Gość Przemcio Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 jest taki problem moja kochana k11 swieci sobie jak chce czyli prawa strona jest ok a lewa ma pronblemy. Nie ma pozycji dlugie i postojowe dzialaja. Po uruchomieniu pali mi sie kontrolka ladowania a jak zapale swiatla gasnie. No i statnia rzecz to ze swiatelka same sie zalanczają. Co ztym fantem wypadalo by zrobic?? czy ktos ma pomysl?? czy moze byc to wina przelacznika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterix Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 u mnie jest to samo. dzis dostałem cynk, że to przez kostki przepalone w reflektorze. podobno groszowa sprawa...nie wiem czy napewno to, ale sprawdz na wszelki wypadek-podobno kostki to groszowe sprawy (mam nadzieję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Przemcio przejrzyj kostki tak jak pisze Asterix czy gdzies nie sa nadpalone etc ewentualnie porządnie je wyczyść używając np. WD40 Dodtakowo rozbierz włącznik świateł w przełączniku zespolonym i też wyczyść bądź napraw w nim wszystkie styki etc. To taka dość częsta przypadłość w Nyskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemcio Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 wiecie co zauwazylem ze jedna strona tej kostki jest tak jakby nadpalona wiec to ogarne jak sie uda zapraszam na broooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 WD40 jest odrdzewiaczem więc nie powinno sie go stosować do styków elektrycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 przejrzyj skrzynkę z bezpiecznikami (od spodu) przy akumulatorze bo jest w takim miejscu zainstalowana, że w trakcie jazdy wszystek syf wpada właśnie na nią, i to powoduje szybsza korozję styków i braki w obwodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 WD40 jest odrdzewiaczem więc nie powinno sie go stosować do styków elektrycznych A brak pradu na stykach to powod przede wszystkim korozji.... Byl kiedys taki preparat elektrosol co stykow byl lepszy A WD.. przewiduja go do wszystkiego a jest jaki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 WD40 jest odrdzewiaczem więc nie powinno sie go stosować do styków elektrycznych No tak a czym wyczyścisz zasniedziałe czy ordzewiałe styki i czym je zakonserwujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 zaśniedziałe i zardzewiałe styki nadają sie jedynie do wymiany WD40 już im nie pomoże a do konserwacji i oczyszczania z zanieczyszczeń oraz wilgoci są specjalne środki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawert Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 na przykład: http://www.narzedziowy.pl/product_info.php...mp;currency=pln http://www.porcelana24.pl/advanced_search_...amp;x=1&y=1 http://www.retechpolska.pl/produkty/Wyroby...+odtłuszczające nie znam ich poczytajcie recenzje i zdecydujcie co sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemcio Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Asterix wielkie dzieki za porade kazala sie trafna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterix Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 to super ja wczoraj 250km zrobilem na jednym swietle od 22 do 2 :/ ide teraz kostki szukać...dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi