Gość troll Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 witam wszystkich. mam problem z moim słoneczkiem 1.4 16V 91 r na gażniku. A mianowicie na wolnych obrotach strzela powietrzem z tłumika. nie wiem jak to wytłumaczyć ale po prostu pierdzi. nie wiem co jest tego przyczyną. może Wy, macie jakieś pomysły. prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 może mu grochówki zalałeś do baku :diabel: sorki, ale nie mogłem się powstrzymać sprawdź przewody, świece, filtry, może zasyfiony jest gaźnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość troll Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Ne Bombel. u mnie pierdzi i na ssaniu i jak jest ciepły. zdarza sie że jak piardnie to podrafi zgasnąć. po prostu tak jakby mu spadały obroty na 2 sekundy. zjawisko powtarza się co 20sekund. co o tym sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 A tłumik nie dziurawy :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość troll Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 no troszeczke tak. ale to dbyło by tak slychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość troll Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 no dobra, ale te pierdzenie nawet slychać gdzieś przy filtrze powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zajrzyj do kopulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość troll Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 kopułka??? kopułka jest bardzo kiepska i po weekendzie kupuje nową a ma ona coś wspólnego. bo niektórzy mówią że nie. właśnie dlatego pytam was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 proste ze ma, moze nie dawac iskry czasami na cylinder i nie dochodzi wtedy do spalenia mieszanki... BUCHanie gwarantowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas200sx Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 jak aparat zapłonowy masz w opłakanym stanie, wymień go, to na pewno nie zaszkodzi tylko pomoże:) To podtswa sprawny Aparat zapłonowy. Miejmy nadzieję, że tu tkwi przyczyna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość troll Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 też miałem podejrzenia co do tej kopułki. po weekendzie zmienie i zobacze czy pomogło. jak coś to napisze. [ Dodano: Sro 02 Maj, 2007 23:32 ] kopułka wymieniona no i........ nadal pierdzi. a mianowicie słychać te pierdzenie przy filtrze jak i z za akumulatora. tam nad tym czymś do ssania. nie wiem jak to wytlumaczyć ale mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi. prosze pomóżcie. czasem potrafi zgasnąć. a nawet często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi