Skażony Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Z całym szacunkiem niestety to nie sa wszystkie deski które były montowane do N14 (1.4) w '94 i '95 były równiez montowane wersje elektroniczne z obrotomierzem, a tu ich brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Aha, no to życze powodzenia. To jest jedno z moich marzeń dorawć coś takiego, ale na razie kasy brak :/ . właśnie poszły na ebayUS za ok. 160 zł. + 220 zł. przesyłki :kosci: (co ciekawe wysyłka do PL jest tańsza niż do UK) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skażony Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 zapodaj jakieś fotki jak już je będziesz miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 zapodaj jakieś fotki jak już je będziesz miał ja ich nie kupiłem, ponieważ w aukcji było zaznaczone, że towar niekoniecznie musi być w 100% sprawny...dlatego czekam jak pojawi się na ebay w 100% sprawny egzemplarz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Śmieszne to to - łatwo idzie dorwać takie zegary ? z Nx ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Śmieszne to to - łatwo idzie dorwać takie zegary ? z Nx ?? Pewnie że można znaleźć... Aukcja kończy się za 10 minut -> http://cgi.ebay.com/ebaymotors/DIGITAL-INS...ShippingPayment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komprez Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Widziałem wlasnie te zegary problem w tym czy sygnaly sa takie same ... oczywiscie bierzemy pod uwage to ze BYC MOZE te zegary komunikuja sie z silnikiem wlasnie po diagnostyce lub tez pewnie w inny sposob. Podejzewam ze tylko kontrolki da sie podlaczyc .. a cala reszte to mozliwe ze jest magia ale ktos musi wkoncu sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mushroom Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Widziałem wlasnie te zegary problem w tym czy sygnaly sa takie same ... oczywiscie bierzemy pod uwage to ze BYC MOZE te zegary komunikuja sie z silnikiem wlasnie po diagnostyce lub tez pewnie w inny sposob. Podejzewam ze tylko kontrolki da sie podlaczyc .. a cala reszte to mozliwe ze jest magia ale ktos musi wkoncu sprobowac Nie ma najmniejszego problemu z sygnałami. Nawet do sr20 można je podpiąć. Za wielką wodą kilka takich przeszczepów było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komprez Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 o kurde ... not o faktycznie by sie oplacalo je sciagac .. tyle ze cena :/ no i przesylka ... to z 5 setek wyjdzie ... ja natomiast zabralem sie za swoj projekt zegarow "cyfrowych" oczywiscie na lcd 7'' pierwszy projekt wyglada mniej wiecej tak : do tego dojda kontrolki ... i inne bajery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 hmm na 7" to chyba trochę małe będzie bo jakby to było większe i spełniało swoją rolę to chętnie bym zrobił zaślepke na org zegary i wstawił te LCD....kombinuj kombinuj zobaczymy co wyjdzie ;] Ja trzymam kciuki ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Siema znalazlem dzis licznik z obrotkiem i nie wiem czy mozna bedzie go podlaczyc u mnie tamten jest elektroniczny obrotomierz i predkosciomierz a ja nie mam obrotka a predkosciomierz mam na linkie i tu pytanie jak to podlaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 cylo88 a przeglądałeś ten temat? -> http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=11214 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 przeczytalem i nic sie nie dowiedzialem i moze jednak mi ktos pomoze mam predkosciomierz na linkie a chce podlaczyc zegary ktore maja elektroniczny predkosciomierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 cylo88 po pierwsze to jest wątek na temat zegarów typu DIGITAL a po drugie zadałeś to pytanie już w innym wątku...dla przypomnienia: -> http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ghlight=#607290 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ok sory to czekam na odp. na tamtej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ok sory to czekam na odp. na tamtej stronie spoko :one: przeszukaj dział sunny i o 100NX, bo gdzieś to było ale nie mogłem znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi