Gość lehu-gti Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Witam wszystkich potrzebuje porady odnosnie Sunny GTI, na co zwrocic uwage przy zakupie takiego auta, chcialbym sprowadzic sobie taki model z zachodu i prosilbym o pomoc w tej sprawie, glownie chodzi mi o mechanike, jak mozna w latwy sposob sbrawdzic zalety i wady mechaniczne w takim aucie prosze o podpowiedzi i z gory DZIEKUJE chetnym w podpowiedziach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 na co zwrocic uwage przy zakupie Na wszystko chłopie, na wszystko... A jak nie jesteś oblatany, to weż ze sobą (jak ja w 2005 r.) oblatanego mechaniko-lakierniko-prawniko-spryciulę, bo na Zachodzie też oszukują... :027: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lehu-gti Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 znac to sie znam, chodzi mi o to czy w Sunny GTI sa jakies newralgiczne puntky, rzeczy na ktore trzeba zwrocic szczegolna uwage :027: :zdziw: :zly2: :036: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Spróbuj zamieścić swoje zapytanie w dziale Sunny , Tematy - nie powinno zabraknąć odpowiedzi! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.