Gość Majkel991 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Na wstępie witam wszystkich serdecznie. Nabyłem K-11 po lifcie dla mojej Pani i trochę ją muszę poskładać do kupy, bo poprzedni użytkownik nie cackał się zbytnio. No ale do rzeczy. Jak jest w K-11 ze światłami pozycyjnymi. Czy po włączeniu światewł mijania, pozycje (czyli te dwie małe żaróki z boku klosza powinny zgasnąć)? U mnie po ustawieniu świateł mijanaia pali się i zarowka głowna i ta boczna - razem. Jesli to nie jest norma, to podpowiedzcie gdzie powinienem rozpoczac poszxukiwania. PRzeszukalem juz forum, wiem o sniedziejacym przleaczniku i kostkach lamp, ale gdzie pierwszy krok w takiej sprawie? Jesli to jest ocdzywiscie awaria?? Dzieki za pomoc. MIcra K-11, 98 r, 1.0 16V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość davenam Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 to sa swiatla postojowe - zawsze sie pala razem z normalnymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Jesli to jest ocdzywiscie awaria?? Nie to nie jest awaria. Z tego co wiem, to w każdym samochodzie tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Nie to nie jest awaria. Z tego co wiem, to w każdym samochodzie tak jest. Dokładnie w każdym samochodzie światła mijania zawsze palą sie z postojówkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 A palo sie po to, zeby po przepaleniu sie zarowki mijania bylo widac ze to jedzie samochod a nie np motor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel991 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Super. Wielkie dzieki, jestem uspokojony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.