Gość Qozak Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Witam, mam pytanie czy może wiecie jakie oznaczenia mają zaczepy do Nissan Sunny N14 Kombi z tej strony: http://www.romix.pl/zestawy12.2004/toyota.htm Przednie drzwi i klapki z boku bagażnika tam gdzie się chowa lewarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyas Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 to sa zwykłe kołki (rozporowe) zmiesz suwmiarka jaka maja srednice wez jednego idz do motoryzacyjnego i kupisz bez problemu:) a po co Ci dokładne oznaczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qozak Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 myślisz, że w zwykłym motoryzacyjnym będą mieć ? Myślałem, że może ktoś z was zamawiał je w tym sklepie i ma już doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skull Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 mam ten sam problem dobierałem w motoryzacyjnym miałem na wzór nawet swój jeden ale kicha na oko niby te same a nie pasują :029: przerobiłem i zatrzasnęły się ale ciężko i pewnie będzie problem z demontażem boczka :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyas Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 ja ostatnio kupiłem w motoryzacyjnym do tego plastiku co jest pod pokrywą bagaznika ja mam 3d. kupiłem tylko troche wieksze główki ale to lepeij bo lepeij trzymaja. Maja takie w motoryzacyjnych. ew. popatrz jeszcze w nomi i takich sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.