hochoł Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Mam takie pytanie :czy chłodnica od K10 1.0 jest taka sama jak od 1.2?Ewentualnie czym one się różnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blazej Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Chłodnica z 1.2 wygląda tak: A w 1.0 chłodnica jest pozioma. Przynajmniej u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 nie kumam jak pozioma chłodnica jest;/ hmm roznią sie zapewne objętoscią i do 1.0 jest zbiorniczek wyrównawczy a w 1,2 niema różnią sie jeszcze wtyczkami od wentylatora chłodnicy i czujnika temperatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blazej Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 nie kumam jak pozioma chłodnica jest;/ No normalnie jest szersza niż wyższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasiunia777 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 trochę odkopię temat, czyli mam rozumieć że nie pasuje do 1,0 z 1,2? pytam bo szukam właśnie używanej najlepiej. może ma ktoś do sprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 tak spoko mozesz montowac, tylko węże musiałabyś chyba zmienic ale spoko od tico czy jakiegos innego znajdziesz, powiesz w skepie to Ci da koles do wyboru;]w 1,2 nie ma tylko zbiorniczka wyrównawczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasiunia777 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 ale poza tym to da się zamontować? chodzi mi np. o mocowania. poza tym wybacz głupie pytanie ale jak pozbędę się zbiornika wyrównawczego (nawet wiem co to :-) ) to będzie ok? no i jak z wentylatorem? będzie chodził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaSsGrU Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 W pierwszej k10 miałem własnie zamontowaną chlodnice podłużną do silnika 1.2 i wszystko było ok i dziłało. co do mocowan to wszystko pasuje , brak zbiorniczka w niczym nie przeszkadza, montuje sie tylko kawałek węzyka zeby płyn niezabryzgał silnika. :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 a ja jak bym mial kupic chlodnice to albo taka jak mialem poprzednio albo nowa przystosowana do odpowiedniego silnika. Chlodnica wazna sprawa a ktos mogl miec strzelona glowice i ci wepchnie chlodnice z majonezem na salatke i nic z tym nie zrobisz tylko do kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaSsGrU Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Uwaga Słuszna zawsze lepiej kupic produkt adresowany dla danego modelu chociaz z drugiej strony to wydaje mi się ze i chłodnica i wogle silnik 1.0 jest konstrukcyjnie lepszy i pozbawiony kilku technologicznych wad które niestety ma silnik 1.2 :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hooligan. Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 zebym wiedział, na zwrócić uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 ja mam k10 1.0 92 rok mam zbiornik wyrownawczy i wszystki weze po prawej stronie chlodnicy. MOja byla wymieniana po stluczce napewno bo zostala uszkodzona przez wzmocnienie zderzaka ktore poszlo jak poprzedni wlasciciel najechal na tyleczek jakiejs furki bardzo niskiej niz poza chlodnica i wzmocnieniem nie poszlo. tylko sie coflo. Nawet zderzak zyje bez sladow ale chlodnica sie wylala oryginalna. Gdzie ta kupil nie wiem ale jest idealna. WLew plynu jest po lewej stronie na rogu samym kolo zbiorniczka.. moze jest oryginalna. nIgdy nie widzialem 1.0 silnika innego na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Kochani pasuje jedna zamiast drugiej,nie ma żadnego problemu.Temperaturę ustala zasadniczo termostat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi