Gość Kwachu Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Koledzy pomóżcie, Chce zmienić licznik na ten z obrotomierzem. 1.6 16v 1995r Czy moge założyc od 2litrówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fago Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 ciekawe jakie masz wejscia na kostki ztylu licznika, wejsc wejdzie, czesc zegarow jest taka sama pytanie czy od cewki nie bedziesz musial nic do obrotomierza kombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwachu Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Szwagra mam elektronika takze damy rade bardziej martwilem sie o jakies przeklamania miedzy 1.6 a 2.0.Ale forumowicze napisali ze bedzie OKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donn_primerra Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 o ile pamietam to w skrzyni koncówka linki jest w kształcie płaskowniczka małego.. jak kupiłem prime to licznik nie działał a linki nie mogłem dostac w zadnym sklepie nawet za 170 coś złoty.. kupilem wkład od malucha 4 pln. z jednej strony pasuje idealnie do licznika a z drugij obcinamy bo jest za dluga bierzemy sróbke fi 6 obcinamy łepek wiercimy dziure centralnie aby linka włazła zalutowywujemy.. najlepiej palniczkiem.. a na koniec obrabiamy koncówke szlifiereczką do zadanego kształtu... działa juz któryś rok.... zagięta linka powoduje właśnie skakanie wskazowki... nie koniecznie panceż. czasem wkladając mozna przelamać wkład i pózniej tak jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi