Gość Niunio Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Potrzebuję uszczelki do bagażnika do mojej almerki kurcze ktoś zakosił zanim została sprowadzona do Polski .Pytałem w serwisi Nissana kosztuje ponad 200zł może ktos ma dojście do tańszej może ze szrotu?Bo bez niej w czasie deszczu niema jazdy cieknie po troszku do kufra . Nawet niemam pojecia jak ona wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacku Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Witam Uszczelkę do swojej almery kupiłem na Allegro za 50 zł z przesyłką. Poszukaj, a znajdziesz ( szczególnie na aukcjach w stylu almera na części) . Nawet jeśli nie ma wystawionej akurat uszczelki to zapytaj sprzedającego o nią. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 A czy musisz miec uszczelke akurat od Almery? Kolega w Clio zamontowal z Poloneza i dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niunio Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 szukałem takiej uszczelki na Allegro ale nic nie znalazłem kurcze żebym wiedział jak ona wyglada w przekroju to bym coś z merta dopasował niewiem czy taka mogła by być http://www.uszczelki.info.pl/?p=productsMo...mp;iProduct=128 jak by ktos zrobił fotę takiej uszczelki i przesłał na emaila to by było git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.