Gość sokens Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 chce sciągnąć znaczki na tylnej klapie nissana i napis SUNNY napiszcie czy jest to na kleju i gąbce czy na jakis zaczepach i dziury zostają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyas Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 jest na tragicznynm kleju :029: ja wywaliłem 1,4LX i chyba z miesiac jezdziłem z tym syfem czarnym :/ Tartłem to wszystkim rozpucholami benzyna i nic nie schoidziło az wkoncu starłem papierem sciernym 2500 ale w tym miejscu zblakł lakier niestety i musiałem naklejka zakleic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 a próbowałeś podgrzac przed odklejeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 u mnie same odpadły i nawet śladu po kleju nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cerber Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zrób jak sokrates mówi. Podgrzej suszarką i wtedy odklej. Ładnie schodzi, bez papieru ściernego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyas Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 nie wiem czy coś da podgrzanie bo np u mnie to nie był klej to był jak lepik do wilgoci co sie maluje alebo jak srodek do konserwacji podwozia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 a jak ci papier zmatował lakier to kup se paste scierną TEMPO , lakier znów zrobi się ładny i nie będziesz musiał używać naklejek do maskowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cerber Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Jak widać na moich zdjęciach mi pomogło ładnie. Po podgrzaniu ten lepik ładnie się wałkuje pod palcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyas Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 a jak ci papier zmatował lakier to kup se paste scierną TEMPO , lakier znów zrobi się ładny i nie będziesz musiał używać naklejek do maskowania nic nie pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DEIM Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 chciałem zapytać bo mam w planie zrobić to samo...mam sedana i ze znaczek sunny i 1.4 sa na jakąś gombkę to wiem ale sam znaczek nissana ten okrągły po środku tez jest tylko na tą gombkę czy ma zaczepy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi