Gość djswistak Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 abt. czytam posty od 2 godzin. autko pali na dotyk. nieistotne czy zimny czy cieply, silnik pracuje równo tylko jest cholerny mul. na jedynce,dwójce, trójce itppuscisz gaz i dodasz to mul. kumpel ma taka sama i chodzi jak laleczka, zrywna,dynamiczna. nie mialem z tym autem nigdy doczynienia. poczytalem sporo juz na tym forum i ogólnie mam metlik w glowie. dlatego pytam. moze jakis dobry fachman od micry z okolic krotoszyna woj wielkopolskie by looknal. jezdzic sie da ale muli sie. moze to jakas drobna usterka a moze nie. nie chcialbym wymienic pól,auta i zeby mnie mechanik naciagnal na zbyteczne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 A chwila zapomniałem o najważniejszym, może masz zapchany filtr powietrza, albo gdzieś dopływ powietrza masz przytkany wtedy auto muli jak nic A jakby co to tak daleko do Wrocławia chyba nie masz hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość djswistak Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 kupilem w niedziele, wiec nic jeszcze tam nie robilem. jutro wymienie filtr powietrza. jak sprawdzic doplyw powietrza? co jeszcze sprawdzic tak slowami dla laika. dzieki za wyrozumialosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 sprawdzic tak slowami dla laika. no filtr obudowy powietrza i ta rura od niego której zakończenie jest tam gdzieś przy akumulatorze, to tędy silnik se powietrze łapie, powiedz jak po wymianie filtra, bardzo zabrudzony byl ?? Jak nie pomogło a mówisz samochód ładnie działa, wszystko z nim oki a przymula go to może być tylko katalizator jeszcze, wykręcasz na chwile katalizatora jeździsz bez :diabel2: i jak autko jeździ już zrywnie tak jak trza, to żeby z powrotem było cicho to zakładasz puszkę katalizatora na miejsce ale bez tego co jest w środku (czyli wywalasz wkład katalizatora) A jak to nie filtr, katalizator - to albo masz jakieś dziwne subiektywne odczucia albo diabeł twki w jakimś głupim nietypowym szczególe, albo boisz sie porządnie wkręcić tego bączka w obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość djswistak Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 ABT wymienilem olej, filt powietrza sprawdzilem, wyglada jak nówka, troche paprochów na tym sitku, wyczyscilem. teraz jest jakby lepiej jest zywsza ale jeszcze cos ja boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi