Gość wasyl69 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Witam, Trochę niespodziewanie stałem się właścicielem Navary z 2002 r (rozliczenie z kontrahentem) autko jeździ,odskrobałem je z błota,ale kilka rzeczy mnie niepokoi napiszcie o jakimś sensownym serwisie o okolicach Krakowa.Byłem na jasnogórskiej (zacina się potencjometr) przy gazie , zaśpiewali 2500 za kompletny pedał ,poza tym znam ich wyczyny z firmowym focusem :kosci: więc szukam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtek4wd Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Hej, Jest kilka osób w Kraku, które dobrze wiedzą do czego służą auta 4x4 i jak je naprawiać. Arek, Sebastian, Janusz, Romek i paru innych mechaników. Napisz na priva w której dzielnicy Ci pasuje, to podam namiary. W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.