Gość inqui Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Wie ktoś gdzie będę mógł jutro (1.05) lub pojutrze dostać filtr oleju do n16 1.5? Mam umówionego mechanika na środę i przed tym muszę znaleźć filtr. Nowy posiadacz nissana (kupiony od klubowicza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz53 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Witam Może niektóre hurtownie będą czynne, można próbować od 7. Jak nie to Norauto, Feuvert. W jakiej okolicy będziesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość inqui Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 mieszkam ogólnie na woli. jeden feuvert jest chyba na górczewskiej. mechanika mam niedaleko centrum handlowego targówek. [ Dodano: Pon 30 Kwi, 2007 22:49 ] norauto w markach chyba powinno być otwarte bo ikea otwarta. dzieki wielkie za pomoc. moj pierwszy samochod wiec nie do konca wiem jeszcze co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz53 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 1 i 2 maja to loteria. Zazwyczaj korzystam z hurtowni w Ursusie na Sosnkowskiego 6 (tel. 668 4824, 662 6132 , 668 4134 części eksploatacyjne + sam. zachodnie) i w Pruszkowie, Główna 6 (730 35 64 , 730 3566 części ekspl. + sam. japońskie i koreańskie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chomik_vet Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 zobacz www.fota.pl znajdz przedstawiciela blisko siebie i dzwon do nich , ale sobie termin wybrales tak na marginesie... Jest blisko oddzial na Targowku ale jak ja zamawialem u nich filtry to byly na nastepny dzien do odbioru... Polecam sprawdzony Mann / Kager Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 a moze mi ktos podac numery katalogowe tych filtrow Mann / Kager ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 a moze mi ktos podac numery katalogowe tych filtrow Mann / Kager ??? http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_eur...ktlg_subpage=02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 vulture30, dzieki bardzo !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Ja polecam filtry oleju marki CLEAN. Powiem Wam, że BOSCH do tego to shit a cenowo przedstawiają się bardzo dobrze. Do silników z gamy GA jest filtr o oznaczeniu "DO 341" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.