Gość Ptero Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 aha ale wydaje mi się ze jak by miała paść żarówka to by drogowe też nie świeciły... a co do wd-40 to spróbuje jutro ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 wydaje mi się ze jak by miała paść żarówka to by drogowe też nie świeciły Błąd, tam są dwa włókna, osobne do długich osobne do mijania i może przepalić się tylko jedno (tak samo jak przy świetle stopu z tyłu). Zwykle przepala się właśnie mijania bo jest częściej używane niż długie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptero Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 ok sprawdzę i dam znać co i jak edit. Zrobiłem Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 co bylo nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptero Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 tak jak mówil Domiss żarówka ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traba Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ja też się podepnę do tematu, w mikrze K11 mojej kobiety drogowe ok mijania tez natomiast gina pozycje, podświetlenie zegarów i całego wnętrza. Po analizie schamtów w książce micra sam naprawiam wyszło że to włacznik. Drobna rada dla kolegów co mają problemy ze światłami. Walczyłem z tym u kumpla w audiu 90 r91, tam tez są przełoczniki wielofunkcyjne, najlepsze efekty osiągneliśmy jak wstawiliśmy przekoźniki i włacznik steruje tylko przekażnikami takimi na 20A sztuka, działa super. Dociągnąć trzeba dwa nowe plusy z akumulatora, dobezpieczyć bezpiecznikiem i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bojro Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 to teraz ja zapytam moja dziewczyna ma Micre N12 i w nim jest taki problem że przy zapalaniu świateł mijania nie zapala się prawy reflektor ;/ pozycyjne i drogowe zapalają się bez największych problemów ale problem tkwi w tych mijania... bezpieczniki zostały wymienione tak samo jak żarówka w/w reflektorze. kto doradzi co może być przyczyną usterki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi