Gość lukaszsapula_00 Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Witam. Chciałbym zapytać czy odcięcie pompki paliwowej podczas zasilania gazem nie spowoduje szybszego zużycia się wtryskiwaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Spowoduje i to pewnie prędzei niż się spodziewasz ;-) Zdecydowanie odradzam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Różne opinie słyszałem niektórzy twierdzą że trzeba odciąć bo szkoda pompy paliwowej. Moje zdanie jest takie listwa z wtryskami kosztuje znacznie wiecej niż poma paliwowa. Dlatego nie odcinam pompy nie chcę doprowadzić do zapieczenia wtrysków, słyszałem opinię że paliwo musi krążyć aby chłodziło wtryski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 słyszałem opinię że paliwo musi krążyć aby chłodziło wtryski. Mądre słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 jesoo wszyscy chca oszczedzac na mydle a czy tak trudno wozic ok 10 l benzyny? w baku oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Ja zawsze mam od 1/4 do połowy zbiornika benzyny. Mam wtrysk gazu i rano ok 1,5 km robie na benzynie dlatego od czasu do czasu tankuję. Mądre słowa A czy ja kiedyś glupio powiedziałem.... no......i to nie raz....... ale dobrze gadam [ Dodano: Sro 02 Maj, 2007 10:40 ] Dodam że do tego stopnia pilnuje chlodzenia wtrysków że na dłuższej trasie włączam benzyne na kilka kilometrów nie wiem czy to pomaga ale daje mi to spokój sumienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Dodam że do tego stopnia pilnuje chlodzenia wtrysków że na dłuższej trasie włączam benzyne na kilka kilometrów nie wiem czy to pomaga ale daje mi to spokój sumienia A myślałem że to ja tylko mam takie odchyły :diabel: :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 A myślałem że to ja tylko mam takie odchyły Witam w klubie [ Dodano: Sro 02 Maj, 2007 11:22 ] Widacznie Jarki tak mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.