Gość vqsoft1 Opublikowano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 bo niewiem czy jest sens kupowac 4l czy moze sie na 3 obejdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2005 Musisz kupić 4 litry. Wchodzi ok. 3,5 litra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2005 hm dzisiaj bylem w serwisie i powiedzieli ze 2.7l i ze 3l kupic. to jak to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2005 W 1.8 wchodzi 3l niecałe!! A ja kupiłem kiedys na wszelki wypadek 5l Byłem w lekkim szoku :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.