sedek Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Znalazłem takie ogłoszenie tutaj Co sądzicie o tym oleju. Cena jest dosyć przystępna. Sądzę ,że do k 10 z 1992 roku po przejechaniu 145 kkm będzie się nadawał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 to jest mobil 1 , bierz jak musisz miec minerał juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 będzie się nadawał ale za tę cenę to nie jest żadna okazja. W "Auchan" 15W40 kupisz 10zł taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Tak jak wspomniał Gre to jest olej dobrej jakości... Tylko mała rada...Nie kupuj tego oleju na allegro od użytkownika Ekasiora!!! Jakiś czas temu zamówiłem sobie do Astry taki olej tylko że półsyntetyk i transakcja z tym "sprzedającym" zakończyła się na policji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 ja wogole odradzam zakupy olejow na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedek Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 ale za tę cenę to nie jest żadna okazja. W "Auchan" 15W40 kupisz 10zł taniej Jesteś pewien , że na pewno ten olej? Pewnie , że można kupić jakieś wynalazki dużo taniej, ale.... To przeciez Lotos też jest tanszy o jakieś 7..8 złotych. Ale Lotosa nie kupowałbym. ja wogole odradzam zakupy olejow na allegro Już kupiłem i muszę powiedzieć , że wygląda nieźle. Byłem u gościa w mieszkaniu , dostałem wydruk z kasy fiskalnej i z tego co mi powiedział on te oleje sprowadza z jakeijś hurtowni z Niemiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 a ja kupiłem orlanowski sysnetyk 5W40 i drugi raz midland avanza 10W40 i wszystko było ok. podejrzane są tylko castrole i mobile na 99% nie sa to oryginały z Niemiec. Nie wiem dlaczego odradzacie allegro. Lepiej pójść do sklepu i zapłacić marże?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Nie wiem dlaczego odradzacie allegro. Lepiej pójść do sklepu i zapłacić marże?? Ja odradzam zakup jedynie u tego użytkownika. Nie mam nic przeciwko zakupom przez allegro takich towarów...Jeżeli sprzedawca ma dobrą opinię to bierz bez wahania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.