Gość przemo362 Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 witam wszystkich forumowiczow mam almerke z 98 r i mam problem z rejestracja bo tam na briefie data produkcji jest poprawiona dlugopisem i mam lekkie problemy bo ja mam tez forda mondeo i tam na roznycz czesciach pisze ktury rok albo jakis program bo w kodzie tam pod maska nie na tabliczce tylko z boku podobno ztego kodu da sie sprwadzic ktory to rok ja juz nie mam na to sily pomocy ??????????????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sparrow Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Witam! Przepraszam ale trochę nie wiem o co pytasz? Ale jeżeli chodzi Ci o nr VIN to znajduję się on w komorze silnika bądź na dokumentach które posiadasz po tym nr zidentyfikujesz swoje auto (rocznik, wersja, wyposażenie), wyszukaj na forum jest na 100% . Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 O VIN-ie jest w dziale zrób to sam tylko cos nie chodzi ta stronka sprobuj poźniej po tym wszystko będzie jasne. Almera Vin ma na wybity w okolicy grodzi - łatwo znajdziesz za silnikiem taka pinowa scinka ddzielająca silnik od wnętrza auta zaczyna się od liter JN - w przypadku N15 bo to made in Japan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.