Gość _Pablo_ Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 i mam pytanko co ta przyciski obok recznego ? Za pewne podgrzewane siedziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fabiozo Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 zapewne el. szyby, w P10 starszy ma tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 nono sluchaj jak zrobiles ta ramke do mieszka znaczy z oryginalnej cos wydlubales czy jak? Słuchaj hermol teraz byłem przy aucie sprawdziłem jak to wygląda tam jest taki rowek gdzie jest osadzona ta guma, a tym rowku jest kilka jeszcze otworków na zaczepy tej gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 w rowek poprosu wciska się ten skórzany mieszek i wszysko gra nie wyskakuje i dobrze się trzyma nie trzeba nic przerabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 http://allegro.pl/item189946927_mieszki_oc...iej_u_nas_.html znalazłem coś takiego może się skusisz na to hehe 14 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 ten mieszek bedzie bakowo pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 nono sluchaj jak zrobiles ta ramke do mieszka znaczy z oryginalnej cos wydlubales czy jak? i mam pytanko co ta przyciski obok recznego ? pozdr ramka razem z mieszkiem jest z GTI więc nic nie trzeba było przerabiać, drążek skróciłem i wyszło tak, że nowa gałka weszła na wcisk i za***iście się trzyma. Na początku nie mogłem sie przyzwyczaić do tego, że troszkę więcej siły trzeba użyć do zmiany biegu ale teraz już jest spoko Aha gałka pochodzi z peugeota 206, znalazłem ją w ubiegłym roku na allegro, chyba coś około 25zł kosztowała i w dodatku była nowa jedynym minusem jest to, że nie jest obszyta skórą ale i tak mi się podoba. Parę razy na allegro widziałem takie gałki ze skórką ale zazwyczaj były one w kiepskim stanie. A przyciski koło dźwigni ręcznego są do podgrzewania foteli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 podgrzewane fotele nono jakis SLX ++ masz tego sunnego na razie wstrzymuje sie z wymiana mieszka, ten oryginalny nawet mi sie podoba, wiec nie pali mi sie zeby go zmieniac gosc z allegro z czwy odpowiedzial, nie maja gotowych do sunny ale gdyby podjechac i zdjac oryginal to uszyli by na miare wiec spoko pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 podgrzewane fotele nono jakis SLX ++ masz tego sunnego na razie wstrzymuje sie z wymiana mieszka, ten oryginalny nawet mi sie podoba, wiec nie pali mi sie zeby go zmieniac gosc z allegro z czwy odpowiedzial, nie maja gotowych do sunny ale gdyby podjechac i zdjac oryginal to uszyli by na miare wiec spoko pozdr Tak się składa, że moje fotele pochodzą właśnie z SLX-a, które zresztą przywiozłem rok temu z okolic Częstochowy a mój Kicak to wersja LX czyli "full bida" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 jak będę miał kaskę to możemy podjechać we dwoje, albo sam uszyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 tak jak i moj LX ... ale moich foteli z P10 nie zamienie nawet na podgrzewane z N14 Pablo no jakos sie podjedzie to nam zszyja Gregor a gdzie brales te fotele? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Nie pamiętam już dokładnie, ale chyba Wręczyca. Jechałem z Opola to w Blachowni w lewo skręcałem. Znalazłem je na Allegro i jak byłem w tamtych okolicach to się z gośćmi skontaktowałem i zabrałem. Ale szczerze mówiąc to powoli zaczynam się rozglądać za fotelami z NX-a albo N14 GTI lub SR bo te nie za bardzo są wygodne a dużo jeżdżę. Nawet nie będzie problemu aby przerzucić podgrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 noo seryjne z sunnego nawet te w welurze sa o dupe roztluc a te moje z primy zamontowane widziales?, jedyny mankament to ze nie da sie ustawic ich tak nisko bardzo jak oryginalne, a zeby tak zrobic trzeba scinac ten garb co jest przy srodkowym progu na tej podluznicy co sie opiera wewn prowadnica fotela sunnego, ale jesli chodzo o wygode to rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Nie widziałem Twoich z Primy. Masz może jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Link do tematu http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...patybilno%B6%E6 [ Dodano: Sob 05 Maj, 2007 08:54 ] w linku kompatybilnosc widac podkladki, oczywiscie te podkladki z ksztaltownikow mozna bylo pospawac ladniej i pomalowac, ale robilem to z ojcem na szybko [ Dodano: Sob 05 Maj, 2007 08:58 ] z drugiej strony wyszlo mi to ladniej, ale mialem problem maly z podloga cos nie teges jest troche bo po malych przejsciach wydaje mi sie ze lewa strona nie trzyma sie oryginalnych usytuowan i podkladki grubsze sa kiedys moj sunny byl pukniety w bok prog byl zmieniany i i bycmoze naruszylo sie troche wtedy ale tak to wszystko ok zostawia 2 slady i nic nie sciaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Nieźle to wygląda a pewnie jeszcze lepiej się w tym siedzi. A powiedz mi czy składają się w nich oparcia bo nie wiem czy nie byłoby problemu z zajmowaniem miejsca na tylnej kanapie bo mój jest 3-drzwiowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 hehheee niestety tu sie nie skladaja wiec chyba odpada pomysl co do siedzenia - bajkaaa fotele kupilem w igla stanie i kosztowaly po 50zl od sztuki do tego trzymanie boczne d*py i plecow w porownaiu do sunnego kolosalne sam fotel jest szerszy w czescigdzie sie sklada przez co osoby wieksze siedza wygodnie w tych fotelach sunny od srodka czuc jakies preciska do tego dochodzi jeszcze regulacja ledzwia, ale ja jak nrazie jezdze i co najwyzej wracajajc z dlugiej trasy zapodaje ledzwie tak to nie zdarza sie, w fotelach sunny non stop mnie kregoslup bolal w krzyzu :/ Dobra konczymy fotelowanie bo zaraz nas zjedza , wracamy to galek biegowych pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cerber Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 No to jak pokazujemy sobie gałki to pójdę na całego i pokarze swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 no powiem ci ze serio gitara tylko czemu nie czarny kolor?| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 gala bardzo pzryjemna, mieszek tez szkoda wlasnie ze nie czarne to i to ja tak krotko nie scinam z racji ze jak zmienie nismo oczywiscie na inne nismo, n14 bedzie smigal ojciec a jemu bylo by niwygodnie raczej pozatym szkoda ze ta konsola w n14 jest tak nisko gdyby byla ciut szersza i wyzsza bylo bajecznie i wtedy taki krotki drazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cerber Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 No tak też twierdze że czarna byłaby super. Co do długości niestety wszystkie skórzane mieszki z gałką w komplecie wymagają skrócenia lewarka. Pozatym ciężko było znaleść komplecik z zaznaczonymi numerami biegów we właściwym dla nissana sposób. A gałke kupioną oddzielnie a mieszek oddzielnie miałem wcześniej i powiem że miałem jeden problem czyli w jaki sposób połączyć jedno z drugim by miesze nie opadał i nie było widać drążka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi